Ir al contenido principal

25 de Novembre- DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Com tots sabem, i per desgràcia, la violència de gènere està a l´ordre del día.
Molts d´aquests maltrataments comencen per xicotetes agresions, ja poden ser verbals, sexuals o psicològiques que poc a poc van fent-se mes perilloses.
Diferents estudis demostren que cada vegada la violència de gènere va apareguent més prompte; comença a ser a l´adolescencia quan les primeres relacions que es porten a terme entre xics i xiques afavoreixen en ocasions, les primeres aparicions de síntomes de maltractament.

Per a fer front a aquest tema tan complicat, el primer es fomentar una bona prevenció desde ben prompte.
Per lo tant nosaltres, que treballem amb i per als joves es el que deguem fer, e informar sobre iniciatives que es duen a terme al poble sobre aquest tema.

Desde l´Ajuntament de Sueca, els propers dies 24 i 25 es duran a terme a la Casa de la Cultura unes xerrades sobre la violència de gènere.

Dia 24 a les 19 hores al Saló d´Actes de la Casa de la Cultura:
XERRADA a càrrec de Diputades de les Corts Valencianes.
Dia 25 a les 19 hores al Saló d´Actes de la Casa de la Cultura:
XERRADA a càrrec de: DOLORS PÉREZ, Regidora de Polítiques d´Igualtat de l´Ajuntament de Sueca, ISABEL PALACIOS BENEDITO, Psicòloga municipal, SUNI PEIRÓ SALA, Psicòlogta de la Unitat de Prevenció Comunitària i MARIA DOLORES COVES CUENCA, Treballadora Social.
En acabar la xerrada del dia 25 es servirà un vi d´honor.




Foto: Maribel Verdú- Campaña Contra Los Malos Tratos a las Mujeres Año 2000/ Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales

Comentarios

Entradas populares de este blog

Helio Ibáñez Bargues

Naix a La Pobla de Vallbona l’any 1979. Desde menut comença a interessar-se i a realitzar els seus primers dibuixos i pintures guiat pel seu pare, compaginant-ho amb classes de solfeig i violí. Serà aquesta combinació d’arts -música i pintura-, la que incremente el seu amor per la pintura. Al 1999 participa a la Mostra d’artistes locals de La Pobla de Vallbona, donant-li pas a un seguit de nombroses exposicions per la geografia valenciana, com ara a la mateixa Pobla de Vallbona, Llíria, Benissanó, Nàquera, Godella o València entre altres. Desde l’any 2006 resideix a Sueca, des d’on continua amb el seu “hobby” i participa a l’Espai Jove amb una mostra d’olis i aquarel·les. Actualment Heliodoro Ibáñez és metge especialista en Medicina de Familia i pinta al seu temps lliure.

Carlos Puchades Ferri

Al 1998 ni el mateix Carlos Puchades Ferri s’haguera pogut imaginar que haber triat cursar la modalitat d’arts de batxillerat l’haguera acabat convencent per ingresar en la Facultat de Belles Arts de San Carles, doncs en aquell temps, al igual que la majoria dels joves, ell vivía el dia a dia sense planejar cap classe de futur, però ara bé, el que si sabia i comprenia era que ell tenia traça amb el dibuix. El temps que va estar estudiant Belles Arts a València els recorda com una experiència única per les experiències que va viure, pels companys que va conèixer i per la quantitat de coses que va aprendre, realitzant cada curs una producció humil amb la que va ser un dels exponents amb més participació que ha tingut l’espai jove de Sueca. Les necessitats d’ampliar més coneixements després de llicenciar-se l’any 2005 el van portar a iniciar estudis de postgrau amb un programa de doctorat i un master en producció artística. Tota aquesta trajectòria ha supossat per aquest creador expressar

FUN JUMP

🌟JOC MAIG 2021🌟 🗓 Dia 8 i 15 de maig: oci al recinte 'Fun Jump'. 🎈"Fun Jump", situat a Alfafar, és el trampoline park més gran d'Espanya. Un espai on podrem botar en llits elàstics mentre juguem a bàsquet, escalem a un rocòdrom o ens endinsem a la piscina d'espuma! 🕓 La sortida serà a les 10:00 des de Sueca i la tornada sobre les 13:00 hores. 💲El preu per persona serà d'11 € 👧🏼👱🏻‍♀️El 8 de maig l'activitat serà per a les edats d'entre 12 i 18 anys, el 15 de maig per als majors d'edat. Inscripcions i informació complementària al Casal Jove (Plaça Jaume I, s/n) de 18:00 a 20:00 de la vesprada. TENIU PER APUNTAR-SE FINS EL 30 d'abril ‼️‼️ Ens veguem en un bot? 🪂