miércoles, 19 de noviembre de 2008

MERCAT D´ARTISTES I EXPOSICIÓ

Com be sabem el nostre poble està replet de bons artistes i artesans.


Dediquem aquest espai per a mostrar les seues obres, ja que tant el mercat creatiu com l´exposició han estat presents durant la 6a Edició de L´Espai Jove als Porxtes.


Han participat artistes com son: la Fundació de Los Santos Patronos, Marta Simeón, Jessica Andrés, Anabel Calderón, Carlos Puchades, Marisa Aguar, Xusa Català, Carmen Sarrión, Sandra Martorell, Juanma Beltrán, Ana Costa, Pepe Colechà, David Viadel i Helio Ibañez.

Els artistes es presenten::::

David Viadel: "Hola, hem diuen David Viadel Morant i tinc 20 anys, aquest es el primer any que participe a “l´Espai jove” de Sueca. Actualment estudie a la Facultad de Belles Arts d´Altea cursant 3º. Hem decante més per l´escultura, ja que els diversos aspectes que la formen m´atrauen d´una manera més generalitzada. He participat en exposicions en la Facultad de Belles Arts d´Altea i també en El Cercle de Belles Arts de Valencia, presentant sempre peçes escultóriques. Aquesta exposició es la primera que realitze al meu poble."

Juanma: "Hola, soc Juan Manuel Beltrán Argilés, estudie a Altea Belles Arts des del 2006-2007, m´agrada la pintura, l´escultura i el dibuix, per aixó vaig triar fer aquesta l´escultura i el dibuix, per aixó vaig triar fer aquesta per aixó vaig triard'aplicar-la a classe com a tema dels meus treballs. M´agrada pasaro be en els amics mentres essmorçem o sopem, anar al cine i sentir la meua música preferida mentres treballe. De menut no vaig voler aprendre a tocar un instrument, cosa que ara m´enpenedisc perque m´agradaria saber tocar la bateria o la guitarra, però crec que ja tinc prou en aquestos hobbies"


No hay comentarios: