lunes, 17 de noviembre de 2008

RESUM 6a EDICIÓ ESPAI JOVE

Un any mes hem celebrat l´Espai Jove, unes semanes molt importants per al C.J.Sueca perque, ací veguem com els joves associats i no associats se involucren fent allò que més els agrada. Estem contents perque poc a poc aquest espai va cresquen coneguent a joves que fan el que els agrada però moltes vegades no tenen la oportunitat per a expresar-se.
Aquest any hem tingut un altre any amb coses molt diferents, i això està molt be, perque tots el joves no són iguals i en aquestes semanes es podia veure.

En la part de l’exposió hi hagut joves que comencen a formar-se, joves que hem vist la seua evolució del que han estat aprenguent durant aquestos anys i joves que ho fan com a jovi. Hi han obres de tot tipus i els 13 artistes que han participat són; Carlos Puchades, Pepe Colecha, Carmen, Marta Simeón, Juanma Beltrán, David Viadel, Ana Costa, Marisa Aguar, Helio Ibañez, Sandra Martorell, Anabel Calderón, Jessica Escriva i Xusa Català.

Per la part musical també hi hagut molta diversitat; Rock, cantautors, música clásica, jazz, guitarra clásica. Aquest any han participat, Batukada, Alumnes de guitarra moderna de l’ateneu, alumnes de guitarra clásica del musical, Una batukada de gent jove de Sueca, Voro Garcia, Javi Marti, Traum, Trio Bon So, Els Souvenirs d’ulisses i Lupe Català.
També hem tingut aquest any dues performance una de Aida i l’altra de l’últim toc teatre amb "La mirada del primat" dues actuacions que al públic ens han fet pensar amb coses de la nostra vida cotidiana.

I per últim la part del mercat creatiu on joves artistes del nostre poble podem vendre coses artesanals que fan ells en les seues propies mans.
En conclusió un Espai ple de joves creatius que any darrere any van ensenyant-nos la seua forma de expressar-se cadascú en allò que se li dona més be, tant com la música, el teatre, la pintura i la escultura.

També desde el C.J.Sueca agraïr a l’ajuntament de Sueca i alguns del seus treballadors perque sense la seua feina no seria possible moltes coses.

Sols dir gracies i fins el proxim espai jove.

No hay comentarios: