Ir al contenido principal

Curs de monitor/a infantil i juvenil SUECA 2009

Les inscripcions es realitzaran del 15 de desembre de 2008 al 9 de gener de 2009 al DIAC de l’Ajuntament de Sueca

Es farà en el CEIP Carrasquer els diven-dres i dissabtes.

Comença el 31 de gener i finalitza el 16 de maig de 2009.

El preu del curs és de 74,01 €.

Inclou l'eixida de cap de setmana.

El curs es realitzarà: si hi ha un mínim de 20 persones.
Les places no superaran les 32 persones.



A joves, majors de 16 anys. Nó es requereix cap coneixement, encara que es podria valorar alguna experiència a l’àmbit educatiu, oci i temps lliure.

Adquirir una formació bàsica amb uns coneixements tècnics i pràctics en el àmbit de l’animació del temps lliure infantil i juvenil. Formar-se com a monitors capaços d’organitzar activitats d’educació en el temps lliure, per a xiquets/es i joves. Desenvolupar l’esperit crític davant la realitat social per tractar de transformar-la.

Àrea I.-Educació en el temps lliure
Àrea II.-Àrea psicosocial
Àrea III.-Context de la intervenció en l’animació Àrea IV.-Planificació d’activitats de temps lliure
Àrea V.-Tècniques i recursos per a la intervenció Monogràfics: ludoteques, discapacitats...


El curs té una duració de 250 hores, repartides en dos etapes:

FASE LECTIVA: 125 h

Sessions que es desenvolupen en divendres vesprada i dissabtes tot el dia, amb un enfocament teòric o pràctic i una dinàmica activaparticipativa basada en el treball en grup.
S’inclou una eixida de cap de setmana (inclosa en el preu del curs).

FASE DE PRÀCTIQUES: 125 h

Existeixen dues possibilitats :
a. Escoles d’estiu o activitat intensiva de campament durant 15 dies
b. Activitat en qualsevol entitat que es dedique a l’àrea de l’animació Els alumnes elaboraran un projecte de pràctiques, una vegada finalitzades. Realitzaran una memòria on reflectiran tot el treball realitzat.

El curs capacita per a realitzar activitats d’educació en el temps lliure amb xiquets/es i joves.

Els alumnes que obtinguen la qualificació d’aptes en les dues etapes del curs, obtindran un certificat expedit per l’Institut Valencià de la Joventut.

Per a poder ser avaluat, serà requisit haver assistit al 85% de les hores del curs.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Helio Ibáñez Bargues

Naix a La Pobla de Vallbona l’any 1979. Desde menut comença a interessar-se i a realitzar els seus primers dibuixos i pintures guiat pel seu pare, compaginant-ho amb classes de solfeig i violí. Serà aquesta combinació d’arts -música i pintura-, la que incremente el seu amor per la pintura. Al 1999 participa a la Mostra d’artistes locals de La Pobla de Vallbona, donant-li pas a un seguit de nombroses exposicions per la geografia valenciana, com ara a la mateixa Pobla de Vallbona, Llíria, Benissanó, Nàquera, Godella o València entre altres. Desde l’any 2006 resideix a Sueca, des d’on continua amb el seu “hobby” i participa a l’Espai Jove amb una mostra d’olis i aquarel·les. Actualment Heliodoro Ibáñez és metge especialista en Medicina de Familia i pinta al seu temps lliure.

Carlos Puchades Ferri

Al 1998 ni el mateix Carlos Puchades Ferri s’haguera pogut imaginar que haber triat cursar la modalitat d’arts de batxillerat l’haguera acabat convencent per ingresar en la Facultat de Belles Arts de San Carles, doncs en aquell temps, al igual que la majoria dels joves, ell vivía el dia a dia sense planejar cap classe de futur, però ara bé, el que si sabia i comprenia era que ell tenia traça amb el dibuix. El temps que va estar estudiant Belles Arts a València els recorda com una experiència única per les experiències que va viure, pels companys que va conèixer i per la quantitat de coses que va aprendre, realitzant cada curs una producció humil amb la que va ser un dels exponents amb més participació que ha tingut l’espai jove de Sueca. Les necessitats d’ampliar més coneixements després de llicenciar-se l’any 2005 el van portar a iniciar estudis de postgrau amb un programa de doctorat i un master en producció artística. Tota aquesta trajectòria ha supossat per aquest creador expressar

Marisa Aguar Matoses

Segons la coherència dels records, Marisa naix a Sueca l’any 1976. El seu instint artístic havia quedat latent fins que despertà allà al 2000 quan decidí matricular-se a l’escola de Belles Arts de Sant Carles a València. Principalment opta per la pintura, encara que la versatilitat de materials i de tècniques la sedueixen per experimentar una mica de cada, dibuix, gravat, guix..... i amb una beca de formació continuà experimentant a Polònia durant un curs acadèmic. Participa en les diverses exposicions col.lectives desde l’inici de l’Espaï Jove a Sueca.