Ir al contenido principal

BALL DE DISFRESSES DIA 7 DE FEBRER

Desde el CJS estem preparant junt a diferents associacions del consell un ball de disfreses per al proper dissabte dia 7 de febrer on hi hauran diverses activitats; com balls populars, tallers de màscares i cóctels sense alcohol.

A partir de les 18.00 hores vos esperem!!!!


Comentarios

Entradas populares de este blog

Helio Ibáñez Bargues

Naix a La Pobla de Vallbona l’any 1979. Desde menut comença a interessar-se i a realitzar els seus primers dibuixos i pintures guiat pel seu pare, compaginant-ho amb classes de solfeig i violí. Serà aquesta combinació d’arts -música i pintura-, la que incremente el seu amor per la pintura. Al 1999 participa a la Mostra d’artistes locals de La Pobla de Vallbona, donant-li pas a un seguit de nombroses exposicions per la geografia valenciana, com ara a la mateixa Pobla de Vallbona, Llíria, Benissanó, Nàquera, Godella o València entre altres. Desde l’any 2006 resideix a Sueca, des d’on continua amb el seu “hobby” i participa a l’Espai Jove amb una mostra d’olis i aquarel·les. Actualment Heliodoro Ibáñez és metge especialista en Medicina de Familia i pinta al seu temps lliure.

Carlos Puchades Ferri

Al 1998 ni el mateix Carlos Puchades Ferri s’haguera pogut imaginar que haber triat cursar la modalitat d’arts de batxillerat l’haguera acabat convencent per ingresar en la Facultat de Belles Arts de San Carles, doncs en aquell temps, al igual que la majoria dels joves, ell vivía el dia a dia sense planejar cap classe de futur, però ara bé, el que si sabia i comprenia era que ell tenia traça amb el dibuix. El temps que va estar estudiant Belles Arts a València els recorda com una experiència única per les experiències que va viure, pels companys que va conèixer i per la quantitat de coses que va aprendre, realitzant cada curs una producció humil amb la que va ser un dels exponents amb més participació que ha tingut l’espai jove de Sueca. Les necessitats d’ampliar més coneixements després de llicenciar-se l’any 2005 el van portar a iniciar estudis de postgrau amb un programa de doctorat i un master en producció artística. Tota aquesta trajectòria ha supossat per aquest creador expressar

Marisa Aguar Matoses

Segons la coherència dels records, Marisa naix a Sueca l’any 1976. El seu instint artístic havia quedat latent fins que despertà allà al 2000 quan decidí matricular-se a l’escola de Belles Arts de Sant Carles a València. Principalment opta per la pintura, encara que la versatilitat de materials i de tècniques la sedueixen per experimentar una mica de cada, dibuix, gravat, guix..... i amb una beca de formació continuà experimentant a Polònia durant un curs acadèmic. Participa en les diverses exposicions col.lectives desde l’inici de l’Espaï Jove a Sueca.