lunes, 9 de febrero de 2009

CRÒNICA 7 DE FEBRER "BALL DE MÀSCARES"

El passat dissabte 7 de febrer, el Consell de la Joventut de Sueca junt a diverses associacions juvenils del poble, celebrarem el nostre peculiar Carnestoltes a la Plaça de l´Ajuntament.


A partir de les 5 de la vesprada els nostres xiquets dels Juniors El Carme i San Pere junt a xiquets i xiquetes del poble; participaren en els diversos tallers i jocs que teniem preparats per a ells. Tinguerem de tot un poc;

Taller de màscares: On cadasqú elegí i decorà la seua màscara. Després ens la ficarem i... a ballar!!!

Taller de cocktels sense alcohol: Junt als nostres monitors prepararem diferents begudes sense alcohol per fomentar, com hem dit en altres ocasions, "que ens ho podem passar d´alló més be sense l´alcohol". Aquest taller tingué una gran aceptació tant pel seu colorit com pel seu atractiu front als joves.

Joc de les parelles: Es repartiren targetes amb diferents noms de personatges, cadasqú tenia que buscar la seua parella, agafar un globus i preparar- se per ballar "el ball del globus". Quan la parella era trobada sel´s obsequiaba amb caramels.

Ball de globus: Una vegada tots amb la seua parella ens disposarem a ballar. Tots junts, al foso de la Plaça de l´Ajuntament, ballarem per parelles amb el globus entre els cossos, evitant que caiguera a terra. Al finalitzar el joc i per concluir la festa, hi hagué una plutja de caramels, piruletes i picapica, la qual cosa va fer que tots i totes ens emocionaren com a xiquets i xiquetes mentre replegabem els caramels.

Karaoke improvisat: Una vegada finalitzada la festa, mentre replegavem, els més atrevits agafarem el micro i ens ficarem a cantar!!! Tot una risa!!!

I per finalitzar amb la crònica del dissabte sols diré GRÀCIES!!!

Agraïr a tots la vostra col·laboració ja que, a pesar de l´aire i el mal temps, junts ferem que la festa continuara endavant.

Gràcies als xiquets i monitors dels Juniors El Carme i San Pere els quals foren l´ànima de la festa. I com no, a Suni, la psicòloga de la UCP, a la Regidoria de Serveis Socials i Joventut, a Serafín Gil (president de NNGG i del CJS), a Pilar Colechà (secretària del CJS), a Anabel Calderón (Técnic del CJS), a Cris i Patri (les xiques en pràctiques del CJS), a tots i totes els membres de les diverses Associacions Juvenils del CJS que encara que no poguereu assistir a la festa vos estem molt agraïts per aportar el vostre entusiasme en cada reunió. No m´oblide de personetes espontànees que ens ajudaren a replegar sense demanar-lis ajuda com es Carmen, moltes gràcies!!. I ara sí; espere no oblidar-me de ningú si es així per favor doneu-mos un toc.

Moltes gràcies a tots i a totes!!!


No hay comentarios: