Ir al contenido principal

CRÒNICA 7 DE FEBRER "BALL DE MÀSCARES"

El passat dissabte 7 de febrer, el Consell de la Joventut de Sueca junt a diverses associacions juvenils del poble, celebrarem el nostre peculiar Carnestoltes a la Plaça de l´Ajuntament.


A partir de les 5 de la vesprada els nostres xiquets dels Juniors El Carme i San Pere junt a xiquets i xiquetes del poble; participaren en els diversos tallers i jocs que teniem preparats per a ells. Tinguerem de tot un poc;

Taller de màscares: On cadasqú elegí i decorà la seua màscara. Després ens la ficarem i... a ballar!!!

Taller de cocktels sense alcohol: Junt als nostres monitors prepararem diferents begudes sense alcohol per fomentar, com hem dit en altres ocasions, "que ens ho podem passar d´alló més be sense l´alcohol". Aquest taller tingué una gran aceptació tant pel seu colorit com pel seu atractiu front als joves.

Joc de les parelles: Es repartiren targetes amb diferents noms de personatges, cadasqú tenia que buscar la seua parella, agafar un globus i preparar- se per ballar "el ball del globus". Quan la parella era trobada sel´s obsequiaba amb caramels.

Ball de globus: Una vegada tots amb la seua parella ens disposarem a ballar. Tots junts, al foso de la Plaça de l´Ajuntament, ballarem per parelles amb el globus entre els cossos, evitant que caiguera a terra. Al finalitzar el joc i per concluir la festa, hi hagué una plutja de caramels, piruletes i picapica, la qual cosa va fer que tots i totes ens emocionaren com a xiquets i xiquetes mentre replegabem els caramels.

Karaoke improvisat: Una vegada finalitzada la festa, mentre replegavem, els més atrevits agafarem el micro i ens ficarem a cantar!!! Tot una risa!!!

I per finalitzar amb la crònica del dissabte sols diré GRÀCIES!!!

Agraïr a tots la vostra col·laboració ja que, a pesar de l´aire i el mal temps, junts ferem que la festa continuara endavant.

Gràcies als xiquets i monitors dels Juniors El Carme i San Pere els quals foren l´ànima de la festa. I com no, a Suni, la psicòloga de la UCP, a la Regidoria de Serveis Socials i Joventut, a Serafín Gil (president de NNGG i del CJS), a Pilar Colechà (secretària del CJS), a Anabel Calderón (Técnic del CJS), a Cris i Patri (les xiques en pràctiques del CJS), a tots i totes els membres de les diverses Associacions Juvenils del CJS que encara que no poguereu assistir a la festa vos estem molt agraïts per aportar el vostre entusiasme en cada reunió. No m´oblide de personetes espontànees que ens ajudaren a replegar sense demanar-lis ajuda com es Carmen, moltes gràcies!!. I ara sí; espere no oblidar-me de ningú si es així per favor doneu-mos un toc.

Moltes gràcies a tots i a totes!!!


Comentarios

Entradas populares de este blog

Helio Ibáñez Bargues

Naix a La Pobla de Vallbona l’any 1979. Desde menut comença a interessar-se i a realitzar els seus primers dibuixos i pintures guiat pel seu pare, compaginant-ho amb classes de solfeig i violí. Serà aquesta combinació d’arts -música i pintura-, la que incremente el seu amor per la pintura. Al 1999 participa a la Mostra d’artistes locals de La Pobla de Vallbona, donant-li pas a un seguit de nombroses exposicions per la geografia valenciana, com ara a la mateixa Pobla de Vallbona, Llíria, Benissanó, Nàquera, Godella o València entre altres. Desde l’any 2006 resideix a Sueca, des d’on continua amb el seu “hobby” i participa a l’Espai Jove amb una mostra d’olis i aquarel·les. Actualment Heliodoro Ibáñez és metge especialista en Medicina de Familia i pinta al seu temps lliure.

Carlos Puchades Ferri

Al 1998 ni el mateix Carlos Puchades Ferri s’haguera pogut imaginar que haber triat cursar la modalitat d’arts de batxillerat l’haguera acabat convencent per ingresar en la Facultat de Belles Arts de San Carles, doncs en aquell temps, al igual que la majoria dels joves, ell vivía el dia a dia sense planejar cap classe de futur, però ara bé, el que si sabia i comprenia era que ell tenia traça amb el dibuix. El temps que va estar estudiant Belles Arts a València els recorda com una experiència única per les experiències que va viure, pels companys que va conèixer i per la quantitat de coses que va aprendre, realitzant cada curs una producció humil amb la que va ser un dels exponents amb més participació que ha tingut l’espai jove de Sueca. Les necessitats d’ampliar més coneixements després de llicenciar-se l’any 2005 el van portar a iniciar estudis de postgrau amb un programa de doctorat i un master en producció artística. Tota aquesta trajectòria ha supossat per aquest creador expressar

Marisa Aguar Matoses

Segons la coherència dels records, Marisa naix a Sueca l’any 1976. El seu instint artístic havia quedat latent fins que despertà allà al 2000 quan decidí matricular-se a l’escola de Belles Arts de Sant Carles a València. Principalment opta per la pintura, encara que la versatilitat de materials i de tècniques la sedueixen per experimentar una mica de cada, dibuix, gravat, guix..... i amb una beca de formació continuà experimentant a Polònia durant un curs acadèmic. Participa en les diverses exposicions col.lectives desde l’inici de l’Espaï Jove a Sueca.