jueves, 19 de febrero de 2009

DESPEDIDA!!

Fins prompte!!

Sí, aquesta entrada es per motiu d´una despedida, la de les creadores del blog del Consell de la Joventut de Sueca, les Técniques en Animació Sociocultural que hem estat fent pràctiques durant aquests últims mesos al CJS, pero no es una despedida trista, es mes be un...Fins prompte!!

Nosaltres som Cris i Patri, a alguns de vosaltres hem tingut el plaer de coneixer-vos, a altres no tant pero no canviem ni un minut dels que hem passat amb tots vosaltres. Ara sols ens quedaran records... Records que formaran part d´aquesta etapa de la nostra vida en la qual hem après coses, hem conegut a gent, hem fet amics i hem crescut com a persones.

Tenim que agrair a una personeta que ha estat amb nosaltres en tot moment, que ens a ensenyat com funciona el Consell i el Centre Juvenil... i és que Anabel Calderón, ens ha mostrat que els joves Sueca tenen grans iniciatives i "si es vol , es pot" aconseguir moltes coses.

També agrair al President del Consell, Serafín Gil, que ens ha mostrat que la unió fa la força i que "junts, podem"!!

Ens agradaria seguir en contacte amb el Consell i amb tots vosaltres. Som conscients que serà de forma diferent que fins ara, pero intentant dins de les nostres possibilitats, aportar idees que puguen ajudar a la millora del Consell.

Fins sempre

Cris i Patri

No hay comentarios: