jueves, 28 de mayo de 2009

ELECCIONS AL PARLAMENT EUROPEU 2009

Com be sabreu el proper diumenge 7 de juny es cel·lebren les pròximes eleccions al Parlament Europeu.

Ens agrade o no, la política forma part de les nostres vides. D´aquesta manera som conscients que el Parlament Europeu pren decissions que ens influeixen a tots i a totes d´una manera o un altra pero, de vegades per falta de informació, per indiferencia o per qualsevol altra raò decidim no votar, no aportar el nostre xicotet granet d´arena.

I qui millor que nosaltres mateixa pot saber i decidir el que es important per als joves???

Desde el Consell de la Joventut de Sueca vos animem als majors de 18 anys a informar-vos sobre les diverses candidatures existents i a que decidiu per vosaltres mateixa quina es la que mes s´ajusta a les vostres necesitats.

Sigam del partit que sigam, tingam les idees que tingam, tenim el dret de fer-nos escoltar. Ara mes que mai el teu vot es important.

Pots votar per correu o fer- ho presencial, el proper 7 de juny al teu col·legi electoral, dona el teu vot i fes- te sentir. Es el nostre futur.

Per tindre més informaciò, per saber on votar, a qui votar o com fer-ho vos deixe el enllaç a la web del Ministeri del Interior http://elecciones.mir.es/europeas2009/
I la del parlament per a les eleccions 2009 http://www.europarl.europa.eu/elections2009/default.htm?language=ES
En les dos teniu tota la informaciò referent a elles. En aquesta última m´ha cridat l´atenciò l´apartat que diu "¿Por qué votar?" dona deu bones raons per a fer-ho.

I per acabar, ja que estic aci aprofite per a saludar a tots i a totes, se vos trova a a faltar. Ens vegem prompte. Patri (Tasoquera en pràctiques del CJS)

No hay comentarios: