Ir al contenido principal

Els participants del Sueca Sona 2009 es presenten:::::


Lupe Català:

Despullant la seua ànima, amb només una guitarra i una veu, aquesta cantautora pretén arribar al cor del que la escolta. D’una manera directa, sincera i senzilla, canta i conta vivències, impressions i sentiments. Intentant expressar tot el que li ix de dins mitjançant la música i les cançons.

La novetat que
ens presenta en el concert del Sueca Sona 2009, es que a banda de cantar un recull de cançons, també recitarà algunes de les seues poesies, amb l’esperança d’internar l’espectador cap a un viatge a través dels sentiments.


Johnny i Nati


Johnny i Nati toquen junts des de que Nati s'incorporà a la formació de Johnny y los Cangrejos en l'any 2005. Després de la disolució de la banda, en l'any 2007, decideixen continuar defensant les mateixes cançons amb només dues guitarres. A partir d'eixe moment passen a anomenar-se Johnny i Nati. En el seus concerts interpreten en format acústic temes propis i versions dels grups que els han influenciat, grups com Héroes del Silencio, Bunbury, Radiohead i Deluxe entre altres, seguint sempre pels camins de la música indie, pop i rock.


The Garrophones

Grup de rock en valencià de Sueca (Ribera Baixa), què naix el 2001, i va sofrint una constant evolució degut als nombrosos canvis de la formació.

El fruit de les influències què aporten tots els què passen pel grup dóna pas al què composa el repertori actual; cançons pròpies i en valencià què es podrien emmarcar dins del rock clàssic dels 70 amb detalls alternatius, junt a versions adaptades a l’estil garrophó.

Música contundent, ritmes i dinàmiques treballades i originals gràcies al so de 2 guitarres, teclat, baix, bateria i veus. Les lletres emmarquen temàtiques varies com; reflexions personals, problemes socials, estima per la natura, vida jove quotidiana...

Directes exteriors i interiors gens monòtons, fan vibrar al públic present, des de l’inici del concert fins a la fi.

The Garrophones" foren guanyadors del Rockenfallas.com l'any 2006, així com també fou guanyador del Karxofa Rock ixe mateix any. Aquest últim va determinar l'inici de la gravació del disc a finals d'any, eixint a la llum al 2007.

Angel Guillem

Va nàixer a Sueca el 26 de Març del 1982. Es va llicenciar en Filosofía a la Universitat de València el 2007. Encissat pel camp de l’estètica, va cursar assignatures d’història de la música i història del cinema pertanyents a la llicenciatura d’Història de l’Art, de la Facultat de Geografia i Història, també de la Universitat de València. També ha estudiat cursos de Realització i Postproducció musical i té cert domini en el camp de la informàtica rel·lacionada amb la guitarra. Com a músic és pot dir que va comprar la seua primera guitarra als 15 anys i es va formar d’una manera autodidacta (amb ajuda de la informàtica i els llibres). Ara, està col·laborant en la formació d’una Escola de Jazz i Música Moderna en la comarca de la Ribera Baixa. Actualment és el guitarra del grup de funk-soul-rock “Rabluptus Yau” i del grup format arran de l’escola de jazz “Jazztabé”.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Helio Ibáñez Bargues

Naix a La Pobla de Vallbona l’any 1979. Desde menut comença a interessar-se i a realitzar els seus primers dibuixos i pintures guiat pel seu pare, compaginant-ho amb classes de solfeig i violí. Serà aquesta combinació d’arts -música i pintura-, la que incremente el seu amor per la pintura. Al 1999 participa a la Mostra d’artistes locals de La Pobla de Vallbona, donant-li pas a un seguit de nombroses exposicions per la geografia valenciana, com ara a la mateixa Pobla de Vallbona, Llíria, Benissanó, Nàquera, Godella o València entre altres. Desde l’any 2006 resideix a Sueca, des d’on continua amb el seu “hobby” i participa a l’Espai Jove amb una mostra d’olis i aquarel·les. Actualment Heliodoro Ibáñez és metge especialista en Medicina de Familia i pinta al seu temps lliure.

Carlos Puchades Ferri

Al 1998 ni el mateix Carlos Puchades Ferri s’haguera pogut imaginar que haber triat cursar la modalitat d’arts de batxillerat l’haguera acabat convencent per ingresar en la Facultat de Belles Arts de San Carles, doncs en aquell temps, al igual que la majoria dels joves, ell vivía el dia a dia sense planejar cap classe de futur, però ara bé, el que si sabia i comprenia era que ell tenia traça amb el dibuix. El temps que va estar estudiant Belles Arts a València els recorda com una experiència única per les experiències que va viure, pels companys que va conèixer i per la quantitat de coses que va aprendre, realitzant cada curs una producció humil amb la que va ser un dels exponents amb més participació que ha tingut l’espai jove de Sueca. Les necessitats d’ampliar més coneixements després de llicenciar-se l’any 2005 el van portar a iniciar estudis de postgrau amb un programa de doctorat i un master en producció artística. Tota aquesta trajectòria ha supossat per aquest creador expressar

Marisa Aguar Matoses

Segons la coherència dels records, Marisa naix a Sueca l’any 1976. El seu instint artístic havia quedat latent fins que despertà allà al 2000 quan decidí matricular-se a l’escola de Belles Arts de Sant Carles a València. Principalment opta per la pintura, encara que la versatilitat de materials i de tècniques la sedueixen per experimentar una mica de cada, dibuix, gravat, guix..... i amb una beca de formació continuà experimentant a Polònia durant un curs acadèmic. Participa en les diverses exposicions col.lectives desde l’inici de l’Espaï Jove a Sueca.