martes, 20 de octubre de 2009

Carlos Puchades FerriAl 1998 ni el mateix Carlos Puchades Ferri s’haguera pogut imaginar que haber triat cursar la modalitat d’arts de batxillerat l’haguera acabat convencent per ingresar en la Facultat de Belles Arts de San Carles, doncs en aquell temps, al igual que la majoria dels joves, ell vivía el dia a dia sense planejar cap classe de futur, però ara bé, el que si sabia i comprenia era que ell tenia traça amb el dibuix.
El temps que va estar estudiant Belles Arts a València els recorda com una experiència única per les experiències que va viure, pels companys que va conèixer i per la quantitat de coses que va aprendre, realitzant cada curs una producció humil amb la que va ser un dels exponents amb més participació que ha tingut l’espai jove de Sueca.
Les necessitats d’ampliar més coneixements després de llicenciar-se l’any 2005 el van portar a iniciar estudis de postgrau amb un programa de doctorat i un master en producció artística. Tota aquesta trajectòria ha supossat per aquest creador expressar les seues obres en diferents classes de disciplines alternant la seua línia de treball, dedicada principalment a la pintura, amb el dibuix, la fotografía, técniques d’estampació, infografia, etc.
Entre els seus mèrits cal destacar l’obtenció d’una menció d’honor a la biennal d’art de Betenetússer, la seua col·laboració als tallers didàctics de l’IVAM, l’expossició de la seua obra al Palau Pineda de València (seu de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo) i l’activitat que porta actualment de professor de pintura a l’escola de l’escultor Beltran de Sueca.

No hay comentarios: