lunes, 19 de octubre de 2009

Juanvi Campillo i MolinaJuanvi Campillo i Molina, natural de Sueca, als seus vint-i-cinc anys tindrà la oportunitat de llicenciar-se en Belles arts a la deteriorada però romàntica Altea, on ha cursat tota la carrera.

Al llarg d’aquest trajecte ha participat en diverses exposicions col·lectives com “Salut i llibertat” al 2005 i, “Trifàsic” al 2006, realitzades a la sala “els Porxets”, a Sueca. A més, a participat en la quarta i la quinta edició del “Espai Jove” en aquesta sala, on la pintura, el dibuix i l’escultura dels artistes del nostre poble sempre han estat protagonistes. També, exposicion col·lectives realitzades a Altea, una a l’any 2006, a la sala “els Hangars” de la RENFE i l’altra a l’any 2009 de grabat "Fluits, espai cultural de la CAM.

A realitzat una exposició individual de gravat, “Realitat ordinària i no ordinària”,gravats amb imatges d’espais de Sueca, com l’asil dels ancians, i espais desconeguts, quedaven envoltats d’una atmosfera característica, gris. Aquesta exposició tingué lloc al casal “Jaume I”, l’any 2008, a Sueca, on també col·laborà amb la mostra dues peses de videoart per al día de la dona, a l’any 2009.

A l’actualitat, sense deixar de dibuixar i fer gravats, experimenta amb les composicions de videoart, imatges i sons d’allò que el rodeja, alterant la realitat i aconseguint ritmes i bucles del dia a dia que provoquen desconcert, reflexió.

No hay comentarios: