martes, 20 de octubre de 2009

Marta Simeón Micó
Naix a València el 25 de maig del 1982 i viu a El Perelló.

Després de cursar el batxillerat artístic a l’institut Joan Fuster de Sueca, al 2005 obté la llicenciatura de Belles Arts, es declina pel món de la gràfica en totes les seves vertents tècniques i s’especialitza en el gravat, estudiant en centres de bélgica, italia i espanya. Exposa en nombroses exposicions col·lectives des de l’any 2001, entre les que destaquen la “Fira d’ARCO” (Madrid 2003); “Extramuros” Galeria d'art Rosa Santos (València 2005); “Salon du livre petite édition jeune ilustration”, Grand Lyon (Francia 2006); “Marché du livre de Mariemont” Royal Museum de Mariemont (Bélgica 2006); “Gràfiques” Galeria Factoria d'art (València 2006); “Emprentes” Un recorregut pel gravat contemporani D'Urbino a València, Sala del Vicerrectorat Universitat Politécnica (València, 2007), “El llibre com a espai de creació” Exposició de llibres d'artista perteneixents al fons artístic de la Universitat Politécnica de València, Biblioteca Valènciana San Miquel dels Reis (València 2008/09).
La seva obra ha estat motivada per alguns premis com ara el 4 Premi arTífice d'obra sobre paper de l’Ajuntament de la Loja (Granada, 2005), premi de Gravat de Galileo Galilei (València, 2005); 1er premi al Cartell 2009 Festes de Sueca. També ha estat seleccionada en les beques d’art a nivell nacional de Pancho Cosío de Cantabria i les beques de creació d’Alfons Roig de València, ambues a l’any 2009.
Paral·lelament a la seua investigació gràfica, al 2006 crea, junt a Pera Andreu, el seu pròpi estudi/taller, tMirlo, on treballa de creativa des d’aleshores. També dedica alguna part del seu temps a l’art infantil, així com a la jardineria i l’agricultura d’autogestió alimentaria, com a fonament dels seus pensaments i les seues creacions.
El seu espai virtual és: http://martasimeon.com/

No hay comentarios: