martes, 20 de octubre de 2009

Sabina Hueso Estornell(Sueca, 1980)


Va cursar els estudis secundaris a L’IES Joan Fuster de Sueca, on es va iniciar en el mon artístic i plàstic estudiant dos anys de batxillerat artístic.
Desprès començà la seua formació professional amb el seu ingrés a l’Escola d’Arts i Oficis de València. Durant aquest temps es va especialitzar en la realització, estudi i disseny de interiorisme un camp molt relacionat amb la estètica de l’arquitectura.

La vida professional que a portat fins a l’actualitat la va conduir a treballar en el innovador estudi d’arquitectura LLORET ARQUITECTURA S.L.

Les seues preferències per ampliar coneixements van ser el motiu per a que l’espai Jove li proposarà mostrar les seues habilitats artístiques i per a posar-se en contacte amb companys de trajectòria similar per a obtindre un benefici comú amb la fi d’obrir camins als joves creadors.

Cada dia intenta actualitzar-se professionalment en el camp del disseny, gracies aquesta meta personal va obtindre un premi amb la creació de la imatge del cartell del dia Internacional de la Dona de Sueca l’any 2005.

No hay comentarios: