lunes, 19 de octubre de 2009

Sandra Martorell i Fernández


Captivada pel món de la imatge i dels mitjans va estudiar Comunicació Audiovisual a mig camí entre la Universitat Politècnica de València i la Pompeu Fabra de Barcelona. Va fer un any d’Art de l’espectacle a la Universitat la Lumière de Lyon (França) on començà a prendre major contacte amb la fotografia. En tornar va decidir formalitzar els estudis de fotografia artística, i ingressà a l’Escola Superior d’Art i Disseny Serra i Abella de Barcelona, on va aprendre la major part de les tècniques i artificis en aquesta disciplina.

Ha participat en diversos projectes i exposicions, i no rebutja cap vessant dins d’aquest món: ha fet des de fotografia d’autor, amb un caire més personal, fins a fotografia d’espectacles o fotoperiodisme, treballant com a periodista gràfica en algunes conselleries tant de la Generalitat Valenciana com a la Generalitat de Catalunya, tot publicant puntualment en alguns periòdics.


El treball que presenta és un projecte d’identitat que parla de la vida com un viatge que iniciem al voltant de nosaltres mateixos. Com un naixement i desenvolupament personal que acabarà, no en mort, sinó en un renaixement de la nostra essència més pura. Es tracta d’un passeig no gaire senzill a la recerca e la nostra identitat i en el qual trobarem mil i una contradiccions, inseguretats, indecissions…obstacles que haurem de sortejar si volem arribar al nostre jo més íntim.
El cos, nu, despullat de tot abillament, no és sinó el vehicle del viatge, i ens mostra a través del moviment que es troba en una relació constant de coneixement i descobriment.

No hay comentarios: