Ir al contenido principal

RIBBA-CON jove 2022


 

L’equip de @jove_rbaixa realitzen una nova jornada! ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ
๐Ÿ—ฃ ๐—ฅ๐—œ๐—•๐—•๐—”-๐—–๐—ข๐—ก ๐™Ÿ๐™ค๐™ซ๐™š ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ ๐Ÿ’ฌ
๐™€́๐™จ ๐™ข๐ŸŒ๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐™™'๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ช๐™–๐™ง

El RIBBA-CON jove รฉs un espai de trobada on els i les principals protagonistes sou vosaltres, ๐Ÿ™‹๐Ÿป‍♀️๐Ÿ™‹๐Ÿฝ‍♂️ joves de 12 a 30 anys ๐Ÿ“Œ de la comarca de la Ribera Baixa.

๐—๐—ฎ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‚ ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ฟ๐—ถ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ'๐˜€ ๐—ฎ๐—น ๐—ฅ๐—œ๐—•๐—•๐—”-๐—–๐—ข๐—ก ๐—ท๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ!!!
๐Ÿ“ Inscripcions obertes fins al dilluns 17 d'octubre (fins les 23:59h). Ompli el segรผent formulari ๐Ÿ”— https://forms.gle/yYpYqNLu1LqSfaqD9

๐Ÿ—“️ ๐ƒ๐ข๐ฌ๐ฌ๐š๐›๐ญ๐ž ๐Ÿ๐Ÿ ๐'๐จ๐œ๐ญ๐ฎ๐›๐ซ๐ž ๐š๐ฅ ๐Ÿ“ ๐‚๐š๐ฌ๐š๐ฅ ๐Œ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐ข๐ฎ๐ฌ๐จ๐ฌ ๐๐ž ๐’๐ฎ๐ž๐œ๐š!

Es realitzarร  el ๐—œ ๐—™๐—ข̀๐—ฅ๐—จ๐—  ๐—๐—ข๐—ฉ๐—˜ ๐—–๐—ข๐— ๐—”๐—ฅ๐—–๐—”๐—Ÿ, una ๐Ÿ› ️ eina de debat i ๐Ÿ—ฃ d'intercanvi d’opinions, on la joventut podrร  exposar les seues propostes per a millorar el territori, oferint-los una oportunitat perquรจ participen en el disseny de les polรญtiques locals de joventut ๐ŸŒ.

Tindrem una programaciรณ d'activitats, tallers i actuacions on ๐Ÿค compartirem experiรจncies i coneixerem a molta gent de la Ribera Baixa. Tambรฉ comptarem amb una ๐ŸŽก Fira d'Associacions, ๐Ÿ•น️ un Geocatching, ๐ŸŽต mรบsica i molt mรฉs!

Comentarios