Ir al contenido principal

Falles de Sueca 2024.

 



El Consell de la Joventut de Sueca llança una campanya durant les Falles 2024 per a conscienciar sobre les Infeccions de Transmissió Sexual (ITS), baix el lema "Si en Falles Folles, Fes-ho segur".

En un esforç por reactivar la participació juvenil del poble i promoure la salut sexual entre els joves, el Consell de la Joventut de Sueca ha llançat una iniciativa audaç durant les celebracions de les Falles 2024. 

El CJS ha posat en marxa una campanya itinerant que recorre els diferents caus fallers del poble. Aprofitant l'efervescència de les festes valencianes, els membres del consell distribueixen follets que no sols porten l'essència festiva de les Falles, sinó també informació crucial sobre les ITS. Cada follet està equipat con material informatiu sobre les ITS, proporcionant dades importants sobre prevenció, detecció i tractament. 

Però la campanya no es deté ací. En un esforç por promoure pràctiques sexuals segures, el Consell de la Joventut de Sueca ha col·laborat amb l'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) per a proporcionar preservatius gratuïts que es distribueixen junt amb la informació. Aquesta iniciativa no sols busca crear consciència sobre la importància de la salut sexual entre els joves, sinó també fomentar la participació activa en el CJS com a voluntaris compromesos amb el benestar de la comunitat.

Amb aquesta campanya, el CJS demostra el seu compromís con la promoció d'una joventut informada, saludable i activa durant les festivitats de les Falles 2024.

Comentarios