Ir al contenido principal

28 d'abril, Assemblea General Ordinària


 

El Consell de la Joventut de Sueca renova el seu compromís amb la participació activa dels seus membres.


Diumenge passat, el Consell de Joventut de Sueca va celebrar una assemblea general ordinària amb l'objectiu de reactivar i enfortir la participació dels seus membres en diverses iniciatives i projectes. Entre els temes principals abordats es van trobar el Sueca Sona, campanyes de conscienciació, la Carrera de la Dona i el rellevant tema del relleu generacional.


Amb una nodrida assistència de joves compromesos, l'assemblea es va convertir en un espai de diàleg obert i constructiu, on es van plantejar idees innovadores i es van establir estratègies per a impulsar la participació activa en la comunitat.


Un dels punts destacats va ser la discussió entorn del Sueca Sona, un esdeveniment cultural de gran rellevància en la localitat que busca promoure el talent local i la creativitat juvenil. Els membres del Consell van expressar el seu compromís de treballar en conjunt per a fer d'aquesta edició un èxit rotund.


Així mateix, es van debatre i van planificar diverses campanyes de sensibilització i conscienciació sobre temes rellevants per a la joventut, abordant des de la salut mental fins a la igualtat de gènere i el respecte al medi ambient.


Finalment, es va tractar amb especial atenció el tema del relleu generacional dins del Consell de Joventut. Conscients de la importància de garantir la continuïtat i renovació de lideratges, es van establir mecanismes per a facilitar la integració de nous membres i fomentar la seua participació activa en les activitats del consell.


També vam rebre la visita del Consell Valencià de Joventut en la nostra assemblea! Va ser un honor compartir idees i experiències amb altres consells de joventut.


En resum, l'assemblea del Consell de Joventut de Sueca va marcar una fita en la seua trajectòria, reafirmant el seu compromís amb la participació, el compromís cívic i el desenvolupament integral de la joventut en la comunitat.





Comentarios